Hoeveel kost een  ankerpiercing plaatsen?

Doet een  ankerpiercing plaatsen pijn?

Hoe lang duurt het vooraleer mijn dermal anchor-piercing genezen is?

Kan ik mijn dermal-piercing zelf piercen?

Hoe moet ik mijn anchorpiercing verzorgen?

Mag ik zwemmen met mijn ankerpiercing?

Mag ik zonnen met mijn anker-piercing?

Hoe oud moet ik zijn voor een ankerpiercing te laten plaatsen of vanaf welke leeftijd kan een  dermal piercing geplaatst worden?

Kan ik een dermal-piercing kopen die bijna onzichtbaar is?

Hoe verwijder ik een ankerpiercing?

Moet ik een afspraak maken voor het plaatsen van een ankerpiercing?

 

Hoeveel kost een ankerpiercing plaatsen?

Een piercing kost met een speciaal anti-allergisch steriel titanium juweeltje met een steentje € 75,00. Heb je geen geld om de piercing te zetten? Spaar er dan voor! Een piercing zetten kost geld, maar bedenk wel ten alle tijden, dat het wel op een veilige en hygiënische manier gebeurt.

Opgelet eens je een allergie oploopt, door bv goedkopere piercing materiaal te gebruiken heb je die  allergie voor gans je leven!

Wij gebruiken ook steeds wegwerpnaalden, zodanig dat er geen besmettingsgevaar is van de ene persoon op de andere!

 

Doet een  ankerpiercing plaatsen pijn?

Veel klanten van Choice juwelen, die besloten hadden om een ankerpiercing te nemen, waren erg zenuwachtig en een beetje terughoudend omdat ze bang waren dat het zetten pijn ging doen.
Het is heel normaal dat je bang bent dat het zetten pijn doet. Maar bijna al onze klantjes zeiden dat het goed meeviel. Voor een dermal of anker-piercing, kan je het gevoel van het zetten van de navelpiercing vergelijken met bloed trekken.
Het kan een beetje prikkelend aanvoelen, wanneer het naaldje erin gaat.
Maar het plezier wat je naderhand van je piercing hebt, is veel groter mits je de ankerpiercing goed verzorgd om een ontsteking te voorkomen.

Let vooral op dat je je niet stoot, want in het begin zit de ankerpiercing tamelijk los.

 

Hoe lang duurt het vooraleer mijn dermal anchor-piercing genezen is?

De eerste week kan je best 's nachts bij het slapen gaan een pleister over je piercing kleven, zodat je tijdens je slaap er nergens mee blijft achter haken.

Opgelet: bij het verwijderen van de pleister dien je wel voorzichtig te zijn zodat je de piercing er niet mee uittrekt.

Een ankerpiercing geneest vrij snel. Het kan wel een beetje zwellen of rood worden, maar normaal gezien niet zo erg. Als je twijfelt kan je best eens bij Choice juwelen langskomen.

Wees altijd voorzichtig met je anchorpiercing, zeker in het begin omdat dan de piercing enkel vastzit met je huid. Na enkele dagen begint je weefsel dan in de ankerpiercinggaatjes te groeien en begint ze vast te zitten. Wees toch altijd voorzichtig en draag geen knellende kleding of andere dingen op je dermal of ankerpiercing.

 

Kan ik mijn dermal-piercing zelf piercen?

Neen absoluut niet

1.     Bij Choice zijn er bepaalde mensen  speciaal opgeleid, om piercings te plaatsen! Wij weten precies waar we mee bezig zijn. Sommige piercings weigeren we zelf omdat we daar niet voor opgeleid zijn of omdat ze zelf gevaarlijk kunnen zijn. We hebben er een diploma voor, dat uitgereikt is door een erkende school.

2.     Bij ons in de piercingafdeling doen wij er alles aan om in een  hygiënische omgeving te werken  en de materialen waarmee wij piercen zijn ook 100% hygiënischer dan jouw oude oorbel of de stopnaald waar je moeder zich vast een keer aan geprikt heeft.

3.     De piersters bij Choice ( ja … het zijn allemaal vrouwen) weten precies waar en op welk punt de piercing het beste gezet kan worden. En dat kan je zelf onmogelijk bepalen.

4.      Heb je geen geld om de piercing te zetten? Spaar er dan voor! Een piercing zetten kost geld, maar bedenk wel ten alle tijden, dat het wel op een veilige en hygiënische manier gebeurd. En dat als jij zelf thuis (of bij een vriendin) aan het doe-het-zelven gaat dat je er achteraf een ontsteking aan je pas zelf gezette piercing kan krijgen, hoe schoon jij het denkt gedaan te hebben.

Opgelet: eens je een allergie oploopt heb je die voor gans je leven !

 

Hoe moet ik mijn anchorpiercing verzorgen?

Zorg vooral dat je niet ergens blijft hangen met deze piercing !

Hoe meer je ergens blijft achter haken ( denk aan wollen trui of spannende T-shirts ), hoe meer kans er is dat deze uitgroeit.

Vermijd dus spannende kledij en hou deze piercing de eerste 6 weken droog. Hou deze piercing ook zo statisch mogelijk, dus er niet mee bewegen !

Indien je er per ongeluk toch ergens mee bent blijven hangen en de piercing lichtjes los is gekomen, dan kan je hem eventueel met een stevige pleister terug op zijn plaats duwen en is er een kans dat hij terug geneest.

Indien je deze piercing wil verwijderen is het raadzaam dit te laten doen door een dermatoloog.

Bij twijfel kan je ons altijd contacteren of even in de winkel langskomen.

 

Mag ik zwemmen met mijn ankerpiercing?

Ja dat mag, maar best gebruik je tijdens het zwemmen een waterdichte pleister.  Na het zwemmen zeker terug verwijderen, zodanig dat je piercing terug kan uitdrogen aan de lucht. Doe dit zeker gedurende 6 weken.

 

Mag ik zonnen met mijn anker-piercing?

Ja dat mag omdat het bolletje schaduw geeft aan het wondje! Vermijd de middagzon.

Zorg wel dat je niet zweet in de buurt van je piercing. Smeer niet teveel zonnecrème , zorg dat de crème niet in je wondje geraakt.

 

Hoe oud moet ik zijn voor een ankerpiercing te laten plaatsen of vanaf welke leeftijd kan een  dermal piercing geplaatst worden?

Wij vragen schriftelijke toestemming van de ouders tot 18 jaar!

Dit formulier kan je downloaden van onze site. Kijk hiervoor bij piercings en druk dan op info.

Jonger dan 16 vragen wij dat één van de ouders de jongere begeleidt.

 

Kan ik een dermal-piercing kopen die bijna onzichtbaar is?

Het bovenste gedeelte van de ankerpiercing is verwijderbaar, en is de piercing niet meer zichtbaar.

Je mag dit echter niet te lang uitlaten of er zou in het slechtste geval huid over kunnen groeien en dan is je piercing weg.

 

Hoe verwijder ik een ankerpiercing?

Als je je ankerpiercing wil laten verwijderen kan je best naar een huisarts of dermatoloog gaan, die kunnen mooi hechten en dan is het litteken minimaal.

 

Moet ik een afspraak maken voor het plaatsen van een ankerpiercing?

bezoek hiervoor onze contactpagina.