Na lange onderbreking kan Choice juwelen terug open en kunnen wij iedereen Veilig Welkom heten!                                                            Dank U wel voor uw geduld!

Niettegenstaande we, als juwelier piercer -goedgekeurd door de overheid-, reeds jarenlang voldoen aan hygiënische maatregelen, hebben we onze klanten en ons personeel toch nog meer beveiligd dan voorheen.

Hieronder volgen al onze Choice maatregelen om uw en onze veiligheid tegen Corona optimaal te kunnen garanderen.


1. Zeer beperkt aantal klanten in winkel, wij vragen onze klanten om buiten aan te schuiven. VOORLOPIG werken wij  op afroep, - als U buiten wacht roepen we dus iedereen om beurt binnen-, zodat wij de veiligheid van iedereen optimaal kunnen garanderen. Als er niemand in de winkel is, moet U uiteraard buiten niet aanschuiven. Voorzie een paraplu als het regent. Mocht U hem vergeten zijn dan lenen wij U er één.

2. Daar wij gaatjes prikken en piercings plaatsen vragen wij aan al onze klanten een mondmasker te gebruiken a.u.b. Indien U er geen heeft, dan krijgt U er één van ons.

3. Houdt uw social distancing van 1,5 m a.u.b., daar wij een zeer beperkt aantal mensen binnenlaten, is dit normaal geen enkel probleem.

4. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen a.u.b. met onze ontsmettingsgel.

5. Bij gaatjes prikken zetten wij voor uw veiligheid een 100 % waterproof mondmasker op en dragen wij een extra beschermingsshield en steeds nieuwe wegwerphandschoenen.

Wij vragen U ook om uw mondmasker te gebruiken a.u.b. Indien U er geen heeft, dan krijgt U er één van ons. De stoel wordt na het gaatjes prikken terug ontsmet voor de volgende klant.

Voor oorbelletjes te plaatsen vragen wij U om een afspraak te maken. Als U niet kan komen of te laat bent, gelieve ons dan te verwittigen. Als U zich niet goed voelt, gelieve dan uw afspraak te annuleren.

Bij het piercen, dragen wij voor iedere klant een nieuwe wegwerpschort, medische handschoenen, een 100% waterproof mondmasker en een plexi-shield voor ons gelaat. Gelieve uw mondmasker op te zetten a.u.b. Indien U er geen heeft, dan krijgt U er één van ons. Het piercingbed wordt steeds terug ontsmet voor de volgende klant.

Voor piercings te plaatsen vragen wij U om een afspraak te maken. Als U niet kan komen of te laat bent, gelieve ons dan te verwittigen a.u.b. Als U zich niet goed voelt, gelieve dan uw afspraak te annuleren a.u.b.

6. Alle juwelen die door de klant worden gepast worden terug ontsmet met alcoholspray.

7. Als U juwelen, ringen of piercings rustig wilt kopen, kan U dit achter onze plexischermen zonder smetstress. Deze staan boven de toonbank en daar kan U veilig alles bekijken.

8. Voor bancontact hebben wij contactloos betalen of wattenstaafjes voorzien om de toetsen op de terminal in te drukken.

9. Voor cash betalingen geven wij U een ontsmettingsdoekje  of kan U de alcoholgel bij het buiten gaan nog eens gebruiken.

10. Reparaties moeten wij volgens het protocol 3 dagen laten liggen alvorens over te gaan tot herstelling en weer 3 dagen alvorens U ze weer kan ophalen.  Wij zoeken hiervoor een oplossing, zodanig dat dit sneller kan.

 

 

Tot binnenkort !

Groetjes en be safe !

’t Choice team